Over de titel van de voorstelling is Lut Luttik nog niet uit.
Het zou ‘Oneindig Geluk’ kunnen zijn, of ‘Een Man gaat leren denken als een Vrouw’. ‘Verwacht het Onverwachte’, ‘de Ontmoeting’ of ‘Naar Binnen’. Eenmaal bezig bleek er een rode draad achter de liedjes, gedichten en verhalen van Roland Luttik, zoals hij in het dagelijks leven heet, te lopen.

Verwijzingen naar iets onbekends wat gezien, beschreven en bezongen wil worden. Nieuwsgierig besloot hij de draad te volgen, onvoorwaardelijk, met onbekende uitkomst, en doet daarvan verslag.

Een Tussenstand.

Roland ‘Lut’ Luttik  foto JP van der Meij

Voorstelling is een groot woord, want hij gaat naakt op een gitaar van 7 euro. Eén van de verhalen: hoe die op zijn pad komt. Wat hebben wetenschap, Johnny Cash, nondualiteit, psychiatrie, burenruzie, Rock and Roll, boerenkool en intuïtie met elkaar te maken? Muzikantenverhalen. Toots Thielemans komt om de hoek, er wordt gekeken door vele brillen, en uiteindelijk zonder bril…

Wie kijkt er door jouw ogen ?

Programma 26 augustus

11: 45 inloop
12:00 Lut Luttik
De voorstelling is mogelijk met uw vrijwillige bijdrage
Badgastenkerkje, Julianaweg 75 Wijk aan Zee

<<Roland “Lut” Luttik >>