Try Out van het nieuwe theaterprogramma van Ralph Rousseau  In de badgastenkerk in Wijk aan Zee. Gebruik wat op je pad komt, en ga voor je droom.  Ralph Rousseau doet dat: hij speelt viola da gamba op mondiaal niveau, is daarnaast doctor in de theoretische natuurkunde en heeft als grote droom ooit in een Spitfire te vliegen – het vliegbrevet heeft hij al. Een unieke gastheer, die live musiceert en ontspannen vertelt over de wonderlijke toevalligheden die zijn leven maken.

Er is een verband tussen viola da gamba en rockmuziek. Tussen Newton (geniaal natuurkundige) en Thomas Hume (excentrieke 17e eeuwse componist). Tussen Geile Greta en vliegtuigjes van Matchbox. Met die ingrediënten – en nog een paar meer-  brengt Ralph een totaal eigen, theatrale interactie met het publiek op gang. Vertellend en  live musicerend. Een voorstelling om lang over na te voelen. Puur, veelzijdig en totaal eigenwijs.
Regie: Han Peekel

Plaats reserveren voor  Talent voor Toeval  3 juni

Programma zondag 3 juni

15:15 Wandeling in de duinen achter het kerkje.
15: 45 inloop
16:00  Ralph Rousseau
Toegang: vrijwillige bijdrage

Ralph Rousseau Meulenbroeks