“Een ideaal koorweekend” zo vat dirigent Peter van der Leeuw de afgelopen dagen samen. Het Voorburgse koor heeft hun optreden bij de korendag in Haarlem gecombineerd met een overnachting in hotel het Hoge Duin en een cd opname bij studio J-P in Wijk aan Zee. Het koor beschouwt de opname als een mooie herinnering aan het programma waar ze het afgelopen jaar aan hebben gewerkt. En daarbij was het in de studio “een gezellige, muzikale en inspirerende middag”  aldus Marijke van Doorn voorzitter van het bestuur.

Wilt u ook een CD opnemen met een zangkoor? Kom naar Studio  J-P opname studio in duinkerkje in Wijk aan Zee.
Info: https://www.j-p.nl/opname-studio/    Contact: contact studio JP

Het koor Ad Novum tijdens de opnames in studio JP, Wijk aan Zee

 

Het ruim 30 leden tellende koor Ad Novum is opgericht in 1986. Het repertoire is divers met muziek uit allerlei periodes. Het bestaat vooral uit a-capellawerken. Maar ook zich treedt het koor graag op met orgel -piano-  of orkestbegeleiding.

website kamerkoor Ad novum: http://www.kamerkooradnovum.nl/

Repetitietijden: woensdag van 20:00 uur tot 22:15 uur
Contact: r.trapman@planet.nl