WIJK AAN ZEE – Op zondag 11 februari om 12:00 is er in het Badgastenkerkje een gong-concert, ook wel ‘Big Bang Experience’ genoemd. Gongs geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer van groot naar klein. je hebt geen speciale talenten of diploma’s nodig om deel te kunnen nemen. De gave die je nodig hebt, heb je al

RESERVEREN Gongconcert Big Bang Experience zondag 11 februari 12:00

Gongconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee zondag 11 februari,
Entree: vrije donatie na de meditatie,
Matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel,
Duurt ongeveer tot 13:30,
Deur open 11:30, biologische thee en versnapering
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!