Op zondagmiddag 8 mei om 12:00 speelt Mush Collective (MC) in het Badgastenkerkje. De leden van dit muzikale collectief komen uit  Newcastle en  Berlijn. De sound van de band wordt gemaakt door: meerstemmige zang, keyboard, gitaar, bas, cello, viool, drums en percussie.

Vanaf 2015 is de bezetting: Nicky Ruston – leadzang, piano, gitaar, acccordeon, Sarah Van Jellie – bas, zang, Penny Callow – cello, zang, Bernard Wright – viool, zang, Susanne Lambert – drums/percussie, zang.

Nicky Ruston vormde  de helft van de bekende band ‘All Because the Lady Loves’, die uitgebreid door het Verenigd Koninkrijk toerde in de jaren 80 – 90. Deze band bracht 4 cd albums uit bij  Roundabout records. Mush is een vervolg op deze band.

Reserveren Mush Collective zondag 8 mei 2022

Mush Collective
Zondag 8 mei, 12:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: geen verplichting, wel vrijheid om een bijdrage terug te geven
Inloop vanaf 11:30