Op donderdag 7 juli is er in het Badgastenkerkje een concert voor doven en slechthorenden. Een zeldzame gelegenheid om rechtstreeks  (zonder tolk en zonder geluidsversterker) de resonantie te ervaren van eeuwenoude Oosterse instrumenten zoals gongs en klankschalen. Natuurlijk zijn niet-doven en niet-slechthorenden ook van harte welkom bij het concert.

Reserveren concert voor doven en slechthorenden: ‘Trillen is Chillen’ donderdag 7 juli 2022

Foto: Karin Aponno

Je kunt vandaag in een grote klankschaal gaan staan die in trilling wordt gebracht. Dit wordt een klankbad genoemd. Kleinere klankschalen zullen klinken om je heen en kunnen (in overleg) op je lichaam worden geplaatst zodat je ze direct kunt ervaren. De diverse gongs zijn in de gehele ruimte goed voelbaar.

Donderdag 7 juli, 19:30-20:45
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: geen verplichting wel vrijheid om na afloop een donatie te geven
Kies zelf je plekje; matten aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Geadviseerde aankomsttijd: ongeveer 20 minuten voor aanvang concert
Deur open en thee vanaf 19:00