WIJK AAN ZEE – Op zondag 31 juli om 12:00 uur spelen Annemarieke Bechtold, Roland ‘Lut’ Luttik en Saskia Dommisse in het Badgastenkerkje. Alle drie hebben zij heel diverse muzikale paden bewandeld en nu hebben ze elkaar gevonden in een muzikale samenwerking waarin uiteenlopende muziekstijlen en hun karakteristieke zangstemmen prachtig blijken te blenden.

Het optreden is een combi van eigen nummers en geëigende covers. Alle drie spelen ze meerdere instrumenten. Na een optreden op Texel en eentje bij café Camille in Beverwijk is dit het derde concert van Annemarieke Lut en Saskia.

Annemarieke Lut en Saskia, akoestisch in concert zondag 31 juli
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Deur open, koffie en thee vanaf 11:30

Toegang: Vrij, vrije donatie na afloop

Hart Gelag ( Hard Gelach) – liedje van Roland ‘Lut’ Luttik gezongen en gespeeld door Lut en de Impulsivo’s

Laat me niet alleen Annemarieke Bechtold en David van Aalderen

Soulfriend – geschreven en gespeeld door Saskia Dommisse en Marcel Schiborr