Op kleine schaal op groot scherm kijken naar de film Kind van de Natuur, een productie van het  Badgastenkerkje gefilmd in Kennemerland, over vervalsing en echtheid in kunst en natuur. Mm.v. Visboer Bob, Kop van WaZ, PWN- boswachters, bezoekers van het duinreservaat, bezoekers Natura 2000 gebied Zee van Staal, voormalig actievoerder Paul Jurriëns, ecoloog Edwin Kapitein, senior politicus Frans Koster en vele Wijk aan Zeeërs en Beverwijkers. De muziek in de docu is speciaal hiervoor gemaakt door zangeres Linde Nijland, viola da Gambaspeler Ralph Rouseau en de groep WaZ3.

Zondag 23 januari, 12:00-12:45
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Je bent op visite er wordt geen entree geheven vrije bijdrage na afloop welkom
Inloop vanaf 11:30

Reserveren film Kind van de Natuur zondag 23 januari 12:00

Titellied uit de film Kind van de Natuur