WIJK AAN ZEE – Zaterdagavond 14 augustus om 20:30 is er in het Badgastenkerkje een unieke kans om een try out bij te wonen van de voorstelling BLOOM – a Sequence of Gatherings van IMMIX.
IMMIX is een collectief van 9 jonge artiesten, ontstaan tijdens het vernieuwende NXT-talentprogramma van het Nederlands Kamerkoor
.

Zaterdag 14 augustus, 20:30, reserveer via de link hieronder
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Er wordt geen entree geheven vrije bijdrage na afloop welkom
Inloop vanaf 20:00

RESERVEREN IMMIX 14 augustus 2021 20:30

Deze week repeteert de groep in Wijk aan Zee als voorbereiding voor het optreden dat zij binnenkort gaan geven op festival de Boulevard in Den Bosch. Hiervoor speelde IMMIX deze voorstelling live én online in de Paardenkathedraal in Utrecht

Over de voorstelling

BLOOM – a Sequence of Gatherings. Geconcipieerd en ontwikkeld in een wereld die op slot zit, vol met online meetings, wars van fysiek contact, onderzoekt de voorstelling die nieuwe kunst van samenkomen. Hoe kunnen we samenkomen terwijl we fysiek van elkaar zijn verwijderd? NKK NXT 20/21 – Immix ontwikkelde een vernieuwende voorstelling die de fysieke aanwezigheid afzet tegen de digitale afstand.

3D

Met hun theatrale koorvoorstelling BLOOM – A Sequence of Gatherings brengen zij precies dat: een harmonische muzikale opeenvolging van het trachten om te samenkomen. Want kunnen we dat nog wel, nu we eindelijk langzaam achter de schermen vandaan komen en elkaar weer in ware 3d-versies mogen aanschouwen?”

Vocaal collectief IMMIX met rechts vooraan de in Wijk aan Zee getogen Jesse van der Wel

De artiesten van IMMIX:

Sebastiaan Ammerlaan (NL)
Ruben Grevelink (NL)
Julie Hasfjord (NO)
Jobbe Hoebink (NL)
Phoebe Kirrage (UK)
Emma Nelson (UK)
Ariel Sin Yu Lee (HK)
Jesse van der Wel (NL)
Merel Wentink (NL)