Op zondag 7 april  is het Badgastenkerkje startpunt voor de Open Deuren Route. Hiervoor zet een aantal inwoners van Wijk aan Zee de deur naar hun monument open. Onder begeleiding van een gids kun je wandelend een kijkje nemen bij diverse historische panden zoals het voormalige politiebureau. Terplekke wordt er verteld over de bijzonderheden van het gebouw, zijn er foto’s en live- optredentjes met gedichten, muziek of toneel.
Aanmelden is gewenst. Dit kan via de site van het Kennemertheater.
Start Open Deuren Route:14.00 uur in de Badgastenkerk, Julianaweg 75. Deelname is gratis.

Jeugdfoto van het Badgastenkerkje

De Open Deuren Route wordt georganiseerd door Museum Kennemerland, Gemeente Beverwijk, Historisch Genootschap Midden Kennemerland, Centrum voor de Kunsten, Kennemer Theater en Bibliotheek IJmond Noord