Op zondag 3 februari om 12 uur speelt Donna Musica in het Badgastenkerkje.

Sandra Kox – viool, Evelien Dubbeldam – cello en Hendrik-Jan Bosma piano,  spelen licht-klassieke muziek uit o.a. de barok, romantiek en tango’s. Zij vinden het niet alleen leuk om bekende klassieke muziek voor viool en cello te bewerken en uit te voeren maar zij maken ook graag uitstapjes naar andere muziekstijlen. In 2018 speelde de Donna’s in het Badgastenkerkje samen met zanger/gitarist/componist Rob van der Plas.

Hendrik-Jan Bosma, Sandra Kox, Evelien Dubbeldam. Foto Wout Folmer

Het concert op 3 februari zal live worden opgenomen. Onderdeel van het concert is een nieuwe uitvoering van het lied De Zee gecomponeerd door Auke Hofstra  In een klassiek arrangement van  Hendrik-Jan Bosma en gezongen door Jan-Paul van der Meij.

Inloop vanaf 11.30
Vrije toegang. Voor de instandhouding van de muziek is een vrijwillige financiële bijdrage welkom.
Badgastenkerkje
Julianaweg 75
1949AP Wijk aan Zee