Richard de Leth draagt via OERsterk zijn boodschap uit met o.a. boeken, lezingen, masterclasses, blogs, vlogs, video’s, podcasts en Facebook profielen en websites. Voor diverse OERsterk media-uitingen maakte studio JP  tunes – leadermuziekjes, zoals het intro en outro van de video hieronder.
Richard veel succes met het bereiken van je  droom: een landelijke uitbraak van je gezondheidsvirus en  in de toekomst de ontwikkeling van een kenniscentrum voor voeding en lifestyle of een gezondheidsministerie dat adviezen geeft die onafhankelijk zijn.

Richard laat zien dat hij  consequent is  en zo veel mogelijk leeft volgens zijn eigen OERsterk methode. Die o.a. bestaat uit de peilers voeding, beweging, rust en mindset.    In een paar jaar tijd ontwikkelde hij zich van een wat schuchtere jongeman tot een zelfverzekerde gezondheid- en geluk- goeroe die gedijt op  podia en voor de camera. Zo is hij een levend voorbeeld voor de mensen die hij wil motiveren om ook naar zijn richtlijnen te gaan eten, bewegen en denken. Hoe sterk hij is laat hij zien door verslag te doen van de uitdagingen die hij aangaat zoals survivallen in de Pyreneeën, koudetraining bij Iceman Wim Hof, bergbeklimmen en marathonlopen.