WIJK AAN ZEE – ‘1 ding is zeker: misschien is er wel niets zeker.’ Afgelopen weekend begonnen met opnemen van 12 liedjes met de Twijfelbrigade  De eerste resultaten zijn veelbelovend ! De instrumentale partijen zijn inmiddels grotendeels opgenomen. Zang, koortjes en percussie volgen binnenkort. De Twijfelbrigade en met name zanger Sipke Fluitman doet een nummer nooit twee keer precies hetzelfde. Zo is iedere uitvoering (ook in de studio!) actueel en heeft altijd “het laatste woord.” Twijfelbrigade is ook de titel van een boek over de een groep gelovige geleerden die twijfel zaaien over de opwarming van de aarde maar de muzikale Twijfelbrigade was er eerder. Je kunt het op deze site lezen wanneer de nieuwe cd te koop is.

Opnemen bij studio JP?  info en tarieven studio JP      Contact
twijfelbrigade

Sipke, Geert, Laura ,Alain en Jur: de Twijfelbrigade