volker hinten mindfulness trainer

WIJK AAN ZEE – Mindfulnesstrainer Volker Hinten nam deze week in onze studio een aantal cd’s op met meditaties en aandachtstrainingen. Volker is  gecertificeerd mindfulness trainer en geeft deze trainingen aan cliënten van GGZ Mentrum, ARBO dienst, particulieren en werknemers. Volker: ‘Wat mindfulness zo bijzonder maakt is de werkzaamheid die deze methode biedt om op een milde, eenvoudige en aandachtige manier de kwaliteit van leven te verbeteren. Dit is van toepassing op alle mogelijke gebieden: thuis, werk, zingeving, relaties, opvoeding, ziekte. We leven in een drukke onrustige tijd. Het volgen van een Mindfulness aandacht-training kan goed helpen de innerlijke rust te hervinden.

Opname maken bij studio JP?  info en tarieven studio opname   studio reserveren