WIJK AAN ZEE-  De upcoming pop-punk-rock band  White Bandage uit Almere vereerde onze studio met een bezoek. Doel: een spetterende demo opnemen. Voor iedere beginnende band die aan optredens wil komen is een overtuigend- en realistisch klinkend visitekaartje essentiëel. Een studio opname is tegelijk een ideale  gelegenheid om  de puntjes op de i te zetten  en de eigen sound verder de definiëren. Ook  kan de band in  overleg met de producer besluiten  de muziekarrangementen  aan te scherpen  om de songs beter tot hun recht te laten komen.  De werklust en leergierigheid van White Bandage heeft ze absoluut doen groeien tijdens dit bezoek aan de studio. De talentvolle  jonge honden hebben al een aantal keer live gespeeld  o.a. in de Clash of the Coverbands. Vriendschap en plezier staan voorop bij het muzikale viertal. Met serieus repeteren hebben ze een avondvullend repertoire opgebouwd. Een mix van covers en eigen geschreven nummers. Zang en slaggitaar: Stefan, zang en basgitaar: Adhan, sologitaar:  Maarten, drums: Dennis.

 

OPNAME MAKEN IN ONZE STUDIO? RESERVEER NU: contact / Speciale korting studio tarief 

 

Pop punk rockband White Bandage bij studio JP

Pop punk rockband White Bandage bij studio JP