Marcel Vossen die wij goed kennen door onze samenwerking aan de clips voor de Engelse komiek Stevie Riks is helemaal hot. Marcel produceerde de nieuwe video voor Joan Franka de zangeres die Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Incestival.

 


You and Me Joan Franka  songfestival 2012 video: Marcel Vossen

 

Marcel Vossen’s veelzijdigheid wordt duidelijk als je alleen al kijkt naar zijn recente producties:
Op 16 maart j.l. ging onze productie Get Back Venus in premiere. (humor/animatie)
Op 27 maart de nieuwe video van JP’s vriendin Saskia: Poets To Their Beloved (mysterieus/Gothic)
En op 1 april openbaarde de video voor Joan Franka’s You and Me (nostalgie/hippie)

De clips van Joan Franka en Poets to their Beloved zijn allebei opgenomen in en om de woonplaats van Marcel Ohe en Laak in Limburg. Binnen en buiten de clips promoot Marcel en-passant ook even de prachtige omgeving waar hij woont. Op 29 maart sprak Marcel in een talkshow op tv Limburg over zijn samenwerking met Joan Franka. (zie hieronder)

 


Marcel Vossen interview over samenwerking met Joan Franka op tv Limburg.