Met veel plezier hebben wij samengewerkt met dit saxofoonkwartet. Op 1 dag werd de cd die – inclusief intermezzo’s –  24 tracks telt opgenomen. Daarna is nog twee dagen gewerkt aan de mixage / mastering. De groep heeft naast de vier saxofoons ook een piano en een verteller. Ze spelen een verzameling muziekjes die verschillende dieren uitbeelden, gecomponeerd door  de Fransman Pierre Vellones (1889-1939) De vertelteksten die bij de werkjes  hoorden waren fantasierijk maar verouderd en in het Frans. Daarom schreef Piet Paree nieuwe poetische Nederlandse teksten. De titel van de cd blijft ongewijzigd: “Au Jardin des Betes Sauvages.” (In de tuin van de wilde dieren)

Saxofoonkwartet Nova Zembla Plus is te boeken voor een optreden via: Hans Boetje 023 5379082

 Nova Zembla Plus tijdens de cd opname bij studio JP, Wijk aan Zee

  • Elsbeth Pilz – sopraansaxofoon
  • Hans Boetje – altsaxofoon
  • Marieke Kuiper – tenorsaxofoon
  • Henk van Hemert – baritonsaxofoon
  • Annet Wilschut – piano
  • Piet Paree – verteller