Poets To Their Beloved is het muzikale samenwerkingsverband van Marcel Schiborr en Saskia Dommise.  Het nieuwe album  van Poets to their beloved verschijnt 31 maart 2012. Op deze promo een voorproefje van wat de cd te bieden heeft:

 

 

De mysterieus klinkende nummers zijn op verschillende locaties opgenomen. Marcel neemt zijn gitaar, keyboard, percussie, bas  en zang partijen thuis op in Duitsland. Saskia neemt haar zang, gitaar, percussie en fluit op in Studio J-P Wijk aan Zee. De nummers zijn deels gemixt door Marcel in Duitsland en deels in Wijk aan Zee door de Poets samen met J-P die ook de mastering heeft gedaan.

Na ‘Embrace the fool’ dat in 2007 uitkwam via het Portugese Equilibrium is ‘Interstellar Reunion’ de tweede cd van het Duits-Nederlandse duo. Interstallar wordt uitgebracht in eigen beheer.