Bring it on Sue is een aanstekelijk swingende live band rond zangeres Susan Stroomer. Dat de band staat als een huis blijkt wel uit het feit dat zij hun demo volledig live hebben opgenomen. Alle instrumenten en de zang zijn in één keer gespeeld en op de harde schijf vastgelegd. Het geheel is daarna gemixt door Jan-Paul van der Meij

 

DEMO OPNEMEN BIJ STUDIO JP WIJK AAN ZEE? RESERVEER NU:  contact

 

 

Live opname Bring it on Sue in studio JP Wijk aan Zee.Zangeres Susan is een enorm podiumdier. Op jonge leeftijd trad zij al op als danseres in diverse shows in binnen- en buitenland. Maar gaandeweg is ze meer gaan zingen. Dat deed ze in diverse bands: Desperate Susan, Cross Roads, Take 3, Remix en Beatstreet. Ook zong zij in een aantal tv programma’s met veel s-sen in de titel: Sterrenjacht, Showmasters en Parade der Besten.

Bring it on Sue is haar nieuwste band. Met Bart – gitaar, Arnold – toetsen, Henk – drums, Jorn – bas vormen zij een enthousiaste band die optreden met het doel onvergetelijke en swingende avonden te maken.

Het motto van (Bring it on) Susan is: Dance to the music !

Website: Bring it on Sue: http://www.bringitonsue.nl