IJmond Popprijs winnaar Rarely Alive heeft in studio J-P hun eerste cd opgenomen! De energieke poprock band uit Velsen wil niets liever dan van hun hobby hun beroep maken en deze opname is een onmisbare stap. De 10 eigen songs die zijn opgenomen geven een uitstekend beeld van wat deze talentvolle band in huis heeft.


Rarely Alive in de studio. Foto’s: Fred Wubbenhorst.

Rarely Alive

Nigel Wubbenhorst. 16 jaar. zanger en leadgitarist. Oprichter van Rarely Alive. Schrijft de nummers van de band. Studeert “uitvoerend artiest gitaar” aan het ROC te Amsterdam. Nigels is o.a. geïnspireerd door Greenday, The Kaiser Chiefs, Guns ’n Roses , the Police, Nirvana.

Nigel Kansen. 18 jaar. Basgitarist. Zijn muzikale invloeden zijn o.a : Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers, Metallica. Gaat dit jaar een muziekopleiding volgen aan het ROC Amsterdam.

Thomas Goudswaard 17 jaar. Drummer. Is geboren in Velserbroek in de tijd dat het nog Pamper City heette. Is vier jaar geleden begonnen met drummen. Zijn grootste voorbeelden zijn 3 Doors Down, Queens Of The Stone Age en the Who. Wil aan de Fontys Rockacademie gaan studeren.

Sander Stoop. 19 jaar. Gitarist. Hij speelt nu 4 jaar gitaar.
Zijn grootste invloeden zijn : “The Jimi Hendrix Experience” , “Red Hot Chili Peppers” , “Black Sabbath” en “Iggy Pop & The Stooges”


Nigel Wubbenhorst