WIJK AAN ZEE –De Friese gitarist/zanger/schrijver Sido Martens geeft zondag 9 juni een akoestisch optreden in het Badgastenkerkje. Melodieus gezongen Nederlands-talige liedjes, oorspronkelijk muzikaal gitaarspel afgewisseld met persoonlijke verhalen vol humor, levenservaring en verwondering. In zijn muziek kun je de ruimte horen en voelen van het Friese landschap.

RESERVEREN concert Sido Martens zondag 9 juni 12:00

In zijn muziek hoor je de ruimte van het Friese landschap

De muziekveteraan die grote hits scoorde met de groep Fungus, twee maal op Pinkpop speelde en later een jarenlange depressie en muzikale dip te boven kwam door te gaan hardlopen is sinds hij een paar jaar terug maar eens ging ‘stoppen’ met de muziek frisser en productiever dan ooit. Een nieuw album/boek/kunstwerk ‘Ziezo’ is in de maak en wordt verwacht najaar ’24.

Concert Sido Martens, zondag 9 juni 2024 12:00
Badgastenkerkje Julianaweg 75 Wijk aan Zee
Entree: met een vrije bijdrage na het concert help je mee met beperken van de onkosten
Deur open: 11:30, koffie, biologische thee en versnapering
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Als langharige tiener viel Sido Martens op als gitarist in de folkgroepen Hello en Farmers Union. Hij maakte solo-albums en was ook als gastmuzikant actief. Na eerst enkele jaren medewerker te zijn geweest van de tijdschriften Road Running News van de RRA (Road Running Assocatie) waarvan hij bestuurslid was, en Runners – maandblad voor de loopsport, is hij sinds 1995 redacteur van de voortzetting daarvan, het hardloopmagazine Runner’s World.

Kaap’ren Varen ~ Sido Martens

Schelp ~Sido Martens

Single Luck ~Fungus en Sido Martens