WIJK AAN ZEE – Op vrijdagavond 17 november bent u van harte welkom bij het concert dat Annemarieke Bechtold en Roland ‘Lut’ Luttik geven in het Badgastenkerkje. De diep doorleefde, resonerende stem van Lut en het warme bluesy, jazzy geluid van Annemarieke blijken wonderwel te combineren.

Reserveren Kennemerlandse Kanjers in Concert Annemarieke en Lut vrijdag 17 november 20:00

Annemarieke is van vele muzikale markten thuis van Chanson tot Blues en Jazz. Zij speelde oa in de bands Slagzij en in The Whiskeymo’s. In diezelfde Whiskeymo’s speelde Lut de contrabas, hij baste ook in talloze bands waaronder Black Slacks, Jack of Hearts, Drippin Honey, Oscar Benton. Ook speelt hij gitaar.

De veelzijdige Wijk aan Zeese zangeres, met in de stem een duidelijk zuidelijk temperament begeleidt vanavond op gitaar en piccolo-bas ( = mini basgitaar). De Beverwijkse zanger/bassist/gitarist Lut zingt eigen songs en door hemzelf in het Nederlands hertaalde pop-, folk- en country & western songs.

Annemarieke Bechtold en Roland ‘Lut’ Luttik,
Vrijdag 17 november 2023, aanvang 20:00,

Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Entree: vrije donatie na de sensatie
Deur open: 19:30, er is koffie, thee en versnapering.

Annemarieke Bechtold en David van Aalderen – Laat Me Niet Alleen

‘Lut’ Luttik – De Ontmoeting

‘Oogcontact, een hand en een begroeting, de ontmoeting’