WIJK AAN ZEE – Op woensdag 25 oktober om 20:00 is er een optreden van twee lokale muzikale jonge honden in het Badgastenkerkje. Maks (15) en Jarno (15) zijn twee jongens die samen muziek maken. Maks speelt gitaar en zingt en Jarno speelt de toetsen. Ze spelen zelfgeschreven nummers en covers van onder anderen Bruce Springsteen, The Beatles en meer. De meeste eigen nummers zijn geschreven en gecomponeerd door Maks. Sommigen zijn ook gecomponeerd door Jarno. De nummers variëren van vrolijk naar rustig naar melodieus en gaan voornamelijk over liefde.

Reserveren Maks en Jarno woensdag 25 oktober 20:00

Maks en Jarno, live in het Badgastenkerkje
Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Woensdag 25 oktober 2023, 20:00
Entree: vrije donatie na de sensatie
Deur open: 19:30, gratis koffie, thee en versnapering