WIJK AAN ZEE – Zou het niet mooi zijn wanneer je op elk gewenst moment in de hectiek van je dagelijks bestaan kunt gaan naar een plek waar het goed toeven is  en waar je op adem kunt komen?  Een plek waar het kalm is. Door meditatie kun je komen bij zo’n plek in jezelf. Op zondag 27 augustus om 12:00 is er een meditatief klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. 

Helaas kan er niet meer gereserveerd worden voor het concert op 27 augustus. Eerstvolgende klankschalenconcert dinsdag 29 augustus 20:00

Wil je in een druk leven bij jezelf blijven dan kun je dat ondersteunen door een klankschalenconcert bij te wonen. In stilte luisteren naar klankschalen is een mogelijkheid om diep te ontspannen en toe te komen aan rust, herstel en soms ook inzichten.  De meeste deelnemers ervaren het luisteren naar klankschalen als prettig en interessant. Om deel te kunnen nemen hoef je geen speciaal talent  te hebben.

gelui

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75 Wijk aan Zee zondag 27 augustus 2023
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30
Zorg dat je  11:45 binnen bent!

Alles draait om dat ene gegeven: meditatie is er wanneer je inspanning wegvalt en jij spontaan wordt, wanneer je meditatie geen daad meer is, maar je essentie wordt, wanneer het net zo is als liefde.. Aan liefde kun je niets doen, of wel soms?
Als je er iets voor doet, als je er aan gaat sleutelen, vervals je haar. Dan wordt je liefde kunstmatig, bedacht en zal niet diep gaan. Jij zult er niet in aanwezig zijn. Dan wordt het een toneelspel. Liefde is… je kunt er niets voor doen. Aan meditatie kun je evenmin iets doen.