WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 29 oktober speelt Ralph Rousseau in het Badgastenkerkje. Ralph Rousseau is één van de meest gerenommeerde Viola da Gamba-spelers van dit moment. Rousseau speelde in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en in binnen- en buitenland en speelt bij de belangrijkste uitvoeringen van Matheus Passion in ons land. Ralph is ook bekend van zijn muzikale samenwerking met Lenny Kuhr, Matangi strijkkwartet en Ad Visser. Zijn repertoire gaat van Bach tot Brel.

Een unieke gastheer, die live musiceert en ontspannen vertelt over de wonderlijke toevalligheden die zijn leven maken.

Welkom zonder reserveren

Ralph Rousseau, Viola de Gamba, zaterdag 29 oktober, 20:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrijheid om na afloop donatie te geven
Deur open, koffie, thee met lekkers 19:30
Zorg dat je om 19:45 binnen bent