WIJK AAN ZEE – Ad, jarenlang was hij de kastelein van café de Zon speelt het nummer She van Charles Aznavour op zijn saxofoon. Overige instrumenten en recording: Jan Paul van der Meij in het Badgastenkerkje.

‘Ad van She’

JP: Ad vertelde mij laatst dat hij na het horen van mijn uitvoering van She geïnspireerd was om het nummer te gaan oefenen met de sax. Wat mij weer inspireerde om hem te vragen of hij het nummer zou willen spelen in de studio…


Hiervoor hebben we mijn opname gebruikt, nu natuurlijk zonder de zang en met de sax. Tijdens onze gesprekken hierover noemde ik hem gekscherend Ad van She. Het scheelt maar twee lettertjes met zijn echte naam. Ad heeft plechtig toegezegd dat indien deze opname zou lukken hij zijn naam gaat veranderen, spreek hem hierop aan!

Het lijstje is niet compleet

Ad van Schie is een man van vele talenten. Hij is een fijne kastelein, hij kan koken, zingen, hij kan als de beste moppen en anecdotes vertellen, hij heeft het talent om te kunnen gaan met heel veel verschillende mensen, hij beheerst als evenwichtskunstenaar diverse balanceer-acts en, zoals op deze pagina te horen is: hij speelt saxofoon. Het lijstje is niet compleet!

Aanverwante artikelen op deze website

Steun de actie Red café De Zon

Naar de website van actie Red De Zon