Op zondag 23 september halen de Whiskeymo’s ons even uit de sleur van alledag. Gekleed in kleurrijke kostuums uit die tijd nemen de muzikanten ons mee naar de rijk gevarieerde muziek uit de glorie jaren van The Swing: 1940-1950.  Tophits van toen als ‘In the Mood’, ‘Paper Doll’ en ‘Hello Dolly krijgen met een Nederlandse hertaling een nieuwe dimensie door de verstaanbare teksten.  De Whiskeymo’s  staan garant voor een theater/muziekshow met aanstekelijke muziek en een vleugje humor.  In het Badgastenkerkje spelen ze – vriendelijk voor de oren-   zonder versterkers.

Plaats reserveren Whiskeymo’s 23 september

Programma 23 september

11.45 Inloop
12:00 Voorstelling ‘Het hangt in de lucht’
12:45 Koffie, thee, ontmoeting
13:15 Voorstelling tweede helft
14:00

Voorstelling “Het hangt in de lucht’

vertelt een muzikaal verhaal over de liefde “Luister beste mensen, er gaat een gerucht. Liefde is besmettelijk en hangt in de lucht.” Een onheilspellend virus heeft toegeslagen en waart rond in een voorstelling vol met liefdesperikelen. Wanneer sloeg het virus toe en hoe heeft het huisgehouden tussen de 3 personages? Het is een continue aantrekken en afstoten tussen Toby, Coby en Dolly,  alle drie op zoek naar de ware.

 

The Whiskeymo’s zijn:

Anneke Frantsen – Zang
Conny Bakker – Zang
Dirk van der Meij – Zang en Gitaar
Gert-Jan Maas – Contrabas
Patrick Kamoen – Regie

Beelden van de repetitie van de voorstelling ‘Het hangt in de lucht ‘ :

Het Hangt in de Lucht

Fragmenten van de repetitie in de Badgastenkerk

Geplaatst door Whiskeymo's op Woensdag 30 mei 2018