WIJK AAN ZEE – De zanggroep Tommy Inc heeft in onze studio hun eerste cd opgenomen! De zeven dames en drie heren brengen met hun soul – en rock classics menig feest op stoom. Frontman is zanger / rockschilder Tom Peperkamp. Hij leent zijn stem met authentiek Beverwijk- dialectische tongval ook aan een radioprogramma over IJmond rock op radio Beverwijk De cd kost 10 Euro, waarvan de helft gaat naar Medical Checks For Children.


studio cd tommy inc
Studio cd Tommy Inc.

CD presentatie

De eerste cd van Tommy Inc die vergezeld wordt met een fraai boekje met tekst en foto’s wordt gepresenteerd op 9 juli 2011 in Beachclub Oost (strandopgang Heliomare) in Wijk aan Zee. Aanvang 21 uur en de toegang is gratis. Naast Tommy Inc zal ook de groep de Linke Binke die avond optreden. Bekijk voor meer info de site van Tommy Inc: www.tommy-inc.com