WIJK AAN ZEE – De top 40 feestband Legend heeft in onze studio opnames gemaakt voor een nieuwe demo. De gevariëerde selectie van tien songs uit het avondvullend programma is te beluisteren via de player op de Legend site.

Legend top 40 feestband boekingen

Het uit zes muzikanten bestaande Legend speelt een heleboel van de beste nummers die gemaakt zijn vanaf de jaren 70 tot nu. En natuurlijk volgt deze band de laatste hits op de voet. Ze maken live muziek vanuit een geheel eigen benadering. De band heeft een unieke sound ontwikkeld door de verschillende achtergronden van de muzikanten samen te voegen. Legend voelt zich op ieder podium als een vis in het water. Een avond met Legend wordt een superfeest!

Legend is een ideale Top-40 feestband voor: discotheek, kermis, zaal, café, festival, bruiloft..

Inclusief professioneel licht en geluid op maat voor iedere locatie.

Info en boekingen : Rene Goedhart
Telefoon: 0226-420556
Mobiel: 06-22445637