Januari een vreemde tijd voor kerstliederen? Niet voor kerstkoor Kooriander uit Uitgeest. Ieder jaar in september begint het koor te repeteren zodat de liedjes er goed inzitten bij de optredens in kersttijd. En na afloop van zo’n serie concerten zijn ze helemaal in vorm voor een opname. Dit weekend werd in de opnamestudio van Jan-Paul van der Meij hun eerste cd opgenomen.

Ook een opname maken in onze studio?
Bekijk voor meer info de MUZIEKSTUDIO pagina!

“We hoeven de volgende kerst mensen niet meer teleur te stellen die na een concert een cd’tje willen kopen.” Het 12 personen sterke Kooriander treedt om de sfeer te verhogen op in Dickens achtige kostuums. Ze deden o.a. succesvolle optredens in kastelen zoals Radboud en kasteel de Haar en op parades (Anton Pieck parade Haarlem) en op de SBS kerstparade in het fraaie stadje Beverwijk.

Kooriander in opnamestudio J-P. Het geluid is direct van de camera niet van de cd opname. Sopranen Inge Kleinfelder, alten Heleen Brondijk en Anja Kollaard, tenoren Marianne Cappendijk, Joop van den Bos, Pieter Ignatius, bassen Thijs Fonville Len den Boer en Rob Sluijter dirigente: Hetty Spaanderman

Kooriander

Een a-capella zangkoor uit Uitgeest met een gevarieerd repertoire van Christmas Carols.
Info: Hetty Spaanderman tel. 0251 – 310380 mail.


Kerstkoor Kooriander.


Kerst koor studio cd opname.