21 april 2024 - 12:00
Wijk aan Zee

Reserveren kan hieronder.
WIJK AAN ZEE – Op zondag 21 april om 12:00 is er een yoga Vinyasa-les met aansluitend een klankschalensessie gegeven door Mariëtte Welp en JP van der Meij. Mariëtte is sinds januari 2023 gecertificeerd Vinyasa yoga docent. Vinyasa yoga is een actieve en dynamische les waarbij houdingen elkaar vloeiend opvolgen. Deze yogasessie is geschikt voor beginners en het biedt ook uitdaging voor mensen met meer ervaring. Na de yogales van ongeveer JP als toetje in de eindontspanning de klankschalen klinken.

Yoga Vinyasa & Toetje Klankschalen met Mariëtte en JP
Zondag 21 april, Badgastenkerkje
Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de meditatie
Yoga: 12:00 – 13:00, Klankschalen: 13:00 – 13:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open:11:30. biologische thee met versnapering

Mariëtte: “Ik geef opties; je bepaalt zelf wat je mee doet en je houdt je eigen grenzen in de gaten.  Je hoeft dus niet lenig te zijn, je doet alleen wat goed voelt voor jouw lichaam. Het gaat erom wat je voelt in een houding en niet hoe het eruit ziet.

Je zult merken dat het steeds makkelijker gaat als je het vaker doet, je wordt soepeler en sterker. Je kunt meer dan je denkt!”

Ervaar hoe het is om met aandacht in een flow te bewegen binnen jouw mogelijkheden en spanning los te laten. De flow zorgt ervoor dat je volledig aanwezig bent in het moment en dat brengt je dichter bij en in contact met jezelf.