1 juni 2024 - 10:00
Wijk aan Zee

Je naam toevoegen aan de reservelijst kan onderaan deze pagina

WIJK AAN ZEE – Het is mij een voorrecht om aan te mogen kondigen dat ik op zaterdag 1 juni een ademreis en ijsbad-ervaring aan mag bieden in het badgastenkerkje. Ik kijk er naar uit dit voor een select groepje van maximaal 15 personen te mogen verzorgen. Ben jij erbij?! Met ‘warme’ groet, Nol Zoutman
Na een korte uitleg van de stof neemt Nol je mee naar een verbonden ademsessie. Hierin verbind je de in- en de uitademing, maar ook met elkaar in de ruimte en ontvouwen zich veelal bijzondere ervaringen.

Na de ademsessie is er ruimte om meditatief terug te keren en dit zal JP muzikaal verzorgen met zijn klankschalen, gong en chimes.  Hierna is het mogelijk om in een ijsbad te stappen onder begeleiding van Nol. Voor deze ervaring is het handig om de zwemkleding al aan te hebben onder makkelijk zittende kleding, wat ook (adem)- ruimte geeft tijdens de ademsessie.
Ademreis, Klankschalen & IJsbad, Zaterdag 1 juni 2024 10:00 -12:00,
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Met Nol en JP,
Entree: vrij = doen wat goed voelt
Deur open: 9:30, biologische thee en versnapering,
Draag comfortabele kleding en breng een handdoek en warme kleding mee voor na het ijsbad,
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor mensen met ijsbad-ervaring en zonder. Het nemen van een ijsbad wordt afgeraden aan mensen met epilepsie, syndroom van Raynaud, diabetes, voor zwangere vrouwen. Heb je andere gezondheidsproblemen waarover je twijfelt, neem dan eerst contact op met je (huis)arts.

‘En dat door zoiets simpels als de kou’

Nol Zoutman: “Tijdens een NLP training kreeg ik de tip om koudetraining te gaan doen als remedie tegen een langdurige voetblessure. Onder het motto “baat het niet, dan schaadt het niet” ben ik samen met Bouke (mental) coach / NLP trainer de zee in gedoken.

Ik voelde me al snel beter dan ooit! En ik was eindelijk van de langslepende blessure af. Ik voelde me fitter, energieker en vooral blijer en dat door zoiets simpels als de kou.”

Hieronder kun je je naam toevoegen aan de reservelijst voor het ijsbad

 

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.