27 maart 2024 - 20:00
Wijk aan Zee

Reserveren kan onderaan deze pagina

WIJK AAN ZEE – Vraag je je weleens af waarom in je leven dezelfde lastige patronen of ervaringen zich blijven herhalen, hoezeer je ook je best doet?  Het universum maakt het mogelijk voor de mens om alles te ervaren wat hij wil ervaren, het oordeelt niet, het verwijt niet, geeft niet de schuld, het kent wel wetten. Op woensdag 27 maart om 20:00 is er in het Badgastenkerkje een dri3mtime (dreamtime) healing: een klankreis met instrumenten van diverse continenten zoals didgeridoo, ting-sha, tempelbel, gongs, trommels, klankschalen, rainstick. De klanken komen tijdens het concert van meerdere kanten vandaar dat gesproken wordt van een 3D ervaring. De Dri3mtime kan koesterend zijn, reinigend en helend. Je heb geen ervaring nodig om deel te nemen. Tijdens de klankreis laten we voor een uurtje onze telefoon los. (digitale apparatuur blijft buiten de meditatieruimte).

Dri3mtime Healing woensdag 27 maart 20:00, Badgastenkerkje,
Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: voor niets
Duurt ongeveer tot 21:15
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent
Deur open: 19:30 biologische thee en versnapering

Het inzicht van de Aboriginal Dreamtime

Met het inzicht van de Aboriginal droomtijd kunnen we ontdekken dat alles wat er speelt in ons leven getriggerd kan zijn in dit leven en dat de basisoorzaak ligt in een eerder leven of in je genetische lijn. Ben je weleens op een nieuwe plek gekomen met nieuwe ontmoetingen en voelde het heel vertrouwd? Of vraag je je weleens af waarom je in je leven steeds weer dezelfde thema’s tegenkomt? Onbewust dragen we voorafgaande ‘herinneringen’ van onze ervaringen, gedragingen en relaties mee vanuit eerdere levens naar het huidige, zo is het inzicht.

Stamboom

Deze ‘voorherinneringen’ kunnen ook komen via de genetische lijn van je voorouders net zoals een genetische ziekte of aangeboren talent doorgegeven kan worden via de stamboom. De wetenschap laat tegenwoordig zien (wat de Aboriginals al duizend jaar weten) dat emotionele trauma (trauma kan zowel negatief als positief zijn) ook kan worden doorgegeven via epigenetica.

Try out <–> try in

In onze geïndustrialiseerde Westerse cultuur zijn we leuke, spannende, interessante, leerzame dingen vooral gaan zoeken buiten onszelf. Denk bijvoorbeeld aan video’s, games, sportverslagen, nieuwsberichten en reizen. Waar de Westerse mens zijn gedachten, gevoelens en dromen internaliseert brengt de Australische Aboriginal zijn gedachten, gevoelens en dromen veel meer naar buiten in zijn dans, zijn muziek en in zijn 1:1 verbinding met het landschap.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.