WIJK AAN ZEE – Inwoners van het zeedorp die normaal pop, rock of jazz zingen of in een zangkoor of alleen maar tijdens het douchen, brengen liedjes weer tot leven uit de tv-serie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer? die in 2004 ook als musical in de theaters is uitgevoerd. In de studio van het Badgastenkerkje zongen wij de zangpartijen van de liedjes en speelden de diverse instrumenten.. In deze aflevering het lied: Een windmolen draait als de wind waait.

Annemarieke, Jan, Menno, Stephanie en Jan Paul

Dank je wel

De originele versie van dit liedje is nergens te koop of te streamen, dat we het hier kunnen presenteren is dus best speciaal en dat is te danken aan Arjan Doolaar maker van de website hamelen.net die een mp3 naar Wijk aan Zee stuurde zodat we het liedje konden uitpluizen. Arjan nogmaals hartelijk dank! Wij hebben er een hoop plezier mee beleefd en hopelijk valt het resultaat je een beetje mee.