WIJK AAN ZEE / AMSTERDAM / ZAANSTREEK – Op 15 januari 2015 is de release party voor de nieuwe EP van de band Noord getiteld ‘Noordwaarts’. De party is heel toepasselijk bij café Noorderlicht in Amsterdam. De EP bevat vijf door de band  geschreven Nederlandstalige nummers. De opnames zijn eerder dit jaar gemaakt bij studio JP en later gemixt door toetsenspeler van de band Marcel Schaaper. De mastering is uitgevoerd door John Scrip (Massive Mastering) in Chicago. Luister/download Noordwaarts:
https://soundcloud.com/petticlone/sets/noordwaarts-ep

CD / EP/ DEMO opnemen? Reserveer studio JP: contact   studio info

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leden van de band Noord tijdens de opname bij studio JP

Noord bestaat uit: Jochum Wildeman – zang, Maarten de Vries – gitaar, Bert Dijkema – bas, Marcel Schaaper – toetsen en Serge Jongman op drums. De stijl van de muziek wordt wel vergeleken met De Dijk en Frank Boeijen.