Een paar maanden geleden maakten wij in studio JP kennis met het team van integraal therapeut, spreker, schrijver, Richard de Leth Tijdens een bedrijfsuitje in onze studio nam het team een ter plekke geïmproviseerde Oersterk-rap op. Later verzorgden wij de herkenningstune / leadermuziek voor de Oersterk-filmpjes. (zie/luister de video hieronder) Studio JP feliciteert Richard en zijn team met de deze week bereikte verkoop van 50.000 exemplaren van het boek Oersterk  Dat er behoefte is aan betere voedings- en gezondheidsinfo  blijkt ook uit het feit dat er  binnen de eerste maand na verschijnen 10.000 exemplaren werden gekocht van het boekje Oersterk in een notendop  : Nogmaals gefeliciteerd!

Vanaf nu is Oersterk ook verkrijgbaar als Ebook:
http://www.bol.com/nl/p/oersterk/9200000027363219/

Er zijn nog plaatsen vrij voor de masterclass die Richard de Leth geeft op 27 september 2014 in Wijk aan Zee. Info en reserveren: http://www.oersterk.nu/masterclass/

Diabetes type 2, kanker, reuma, hart- en vaatziekten, artrose, hooikoorts, Alzheimer, prikkelbare darm, MS, ALS, H.I.V. depressie, artrose: het zijn geen ziekten.  Het zijn signalen van het lichaam veroorzaakt door bewerkte voeding, tekort aan mineralen, sporenelementen en vitamines, gebrek aan beweging, gebrek aan rust, gebrek aan zonlicht, teveel blootstelling aan chemie. Oersterk geeft inzicht in hoe je ook in deze moderne tijd met welig tierende welvaartsziekten kunt leven volgens de wijsheid van de natuur. De natuur van je genen. Je eigen natuur.