Het luisterboek ‘Bink en Pip gaan naar Engeland’ is klaar! Op 4 oktober wordt het gepresenteerd in de Utrechtse kinderboekhandel en op 10 oktober in kinderboekwinkel Helden en Boeven in Amsterdam. De liedjes op de bijbehorende cd namen Mariska en Vincent op in studio J-P te Wijk aan Zee.

De zesjarige tweeling Bink en Pip Plezier gaan logeren bij hun oom en tante in Engeland. Tijdens de boottocht (22 uur roeien!) leert mama Plezier hen een basiswoordenschat Engels. Later bij oom Bill en tante Chips leren ze meer woorden en zinnetjes.

Het boek met tekeningen plus cd kost 17,99. Het is een speelse manier  voor kinderen tot 9 jaar om kennis te maken met de Engelse taal.  Op de cd vertelt Vincent Bijlo het verhaal van Bink en Pip. En Mariska Reijmerink zingt bekende Engelse liedjes.

Er kan ook zelf gezongen worden met de karaoke versies op de cd.  In het boekje zijn alle Engelse woorden, zinnetjes en liedteksten terug te vinden. De grote tekeningen in het boek zijn gemaakt door Juliette de Wit.

 

Bink en Pip,ISBN: 9789000310692, 32 pagina’s | 24 x 29 cm | NUR 228 Koop Bink en Pip bij Bol.com

 

 

 


Mariska Reijmerink en Vincent Bijlo tijdens de opname van de liedjes voor Bink en Pip in studio J-P Wijk aan Zee.