Deze site is geheel vernieuwd! Achter de schermen is er de laatste tijd hard gewerkt door Studio Artist X om j-p.nl website overzichtelijker te maken.
Nog steeds zijn we bezig wat puntjes op de i te zetten maar grotendeels is de klus nu klaar.

site vernieuwd artist x

Wat is er zoal veranderd?

Een aantal (te) lange pagina’s zijn nu verdeeld in smakelijke kleine porties.
Er zijn nóg meer afbeeldingen toegevoegd om de inhoud te illustreren. Verder kun je nu ook direct mailen zonder dat je bericht in het gastenboek te lezen is. Ook is er een knop Opname studio rubriek toegevoegd met info over studio JP. Binnenkort zijn op die plek ook foto’s te zien en mp3’s te horen van groepen die hier hebben opgenomen. Hiernaast zijn er vele nieuwe pagina’s bij gekomen en de hoofdmenu is helemaal omgebouwd van Flash naar HTML om de site zoekmachines vriendelijker te maken…

Kijk eens rustig rond en reageer gerust op wat je ziet, hoort en leest!