23 september 2023 - 20:00
Wijk aan Zee

Reserveren kan hieronder
WIJK AAN ZEE – Op veler verzoek is er op zaterdag 23 september in het Badgastenkerkje een binnen-editie van de muzikale wandeling door Wijk aan Zee met zingende gids Mariëtte van Soest en Ab Winkel. Mariëtte: “Dan laten we met videobeelden erbij zien wat we doen, zodat ook mensen die de steile trap naar de bunkers niet kunnen beklimmen toch deze rondleiding kunnen beleven”. Voor deze mensen, en zeker ook voor iedereen die de karakteristieke en gevarieerde dorpsliedjes (nog) eens rustig wil beluisteren is dit een mooie en gezellige gelegenheid.

Live gezongen liedjes plus videobeelden

Tijdens dit evenement vertelt Mariëtte over de plekken in Wijk aan Zee die bezocht worden. Uiteraard zingt ze de liedjes uit de wandeling. Ze wordt op gitaar begeleid door Ab Winkel, die ook de componist is van veel van de liedjes. Het geheel wordt ondersteund door beeld dat is geschoten door Jan Paul van der Meij. ,,De beelden worden op een scherm geprojecteerd. Zo wordt de beleving zo compleet mogelijk”, aldus De Zingende Gids.

Wijk aan Zeese liedjes-cultuur

Dit jaar zijn er enkele mooie nieuwe liedjes toegevoegd. ,,We voelen dat het nog beter is geworden”, aldus zangeres/gids Mariëtte van Soest. Wijk aan Zee kent al enkele decennia lang een soort van liedjescultuur. De Zingende Gids brengt de verschillende facetten van het dorp Wijk aan Zee zingend onder de aandacht.


Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.