9 december 2022 - 20:00
Wijk aan Zee


WIJK AAN ZEE – Het is herfst, bijna winter, de aarde maakt zich op voor een winterslaap en ook wij mensen (ik in ieder geval) voelen de behoefte van verstillen en meer naar binnen keren. Daarom lijkt het me fijn om dit samen met Jan-Paul te organiseren in de vorm van mantra zingen om daarna te verstillen in een yoga nidra. Mantra & Yoga Nidra met Nanon en Jan Paul Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee Vrijdag 9 december 20:00- 21:15 Entree: vrije donatie na de sessie
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je 19:45 binnen bent!

Fijn om je te ont-moeten…

Yoga nidra wordt ook wel slaap yoga of yoga van de slaap genoemd. Het doel is om in een staat tussen waken en slapen in te komen, los van het bewustzijn, maar nog wel aanwezig om zo in een diepe ontspanning te komen die als het goed is je weer verkwikt en oplaadt.

Mantra’s zijn gereedschappen om tot meditatie te komen. Wat is er mooier (dacht ik) om eerst een mantra te gebruiken om ons voor te bereiden om vervolgens meegenomen te worden in de meditatieve staat van de yoga nidra.

Wat de mantra betreft, het is een redelijk eenvoudige, je mag met geluid meezingen, luisteren of…. Doen wat goed voelt. Deze avond is bedoelt als een cadeautje voor jezelf.

Fijn om je te ont-moeten.

Nanon