30 juni 2024 - 12:00
Wijk aan Zee

Reserveren kan onderaan deze pagina


WIJK AAN ZEE – Op zondag 30 juni om 12:00 is er in het Badgastenkerkje een botanisch klankschaalconcert. Iedere deelnemer aan dit concert mag als introducee een plantje of stekkie meenemen. Een plant is net zo gevoelig als jij voor klanken en muziek. Een plant heeft een eigen wijsheid en een geest die altijd bereid is om te helpen. Heeft de plant misschien iets aan jou te vertellen? Wat heb jij de plant te bieden? Geniet samen met met de planten en met elkaar van de pure klanken van schalen en gongs. Floreer!
 

Onderzoekers aan het Institute of Integrated Study and Research in Biotechnology and Allied Sciences in India hebben ontdekt dat muziek de groei van planten kan bevorderen en ook dat planten daadwerkelijk onderscheid kunnen maken tussen verschillende soorten geluid, zoals natuurgeluiden en industrielawaai en verkeer.Klankschalenconcert ‘mediteren met planten’ zondag 30 juni 12:00,
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Met Narda en JP
Entree: vrij – doen wat goed voelt,
Matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel,
Duurt ongeveer tot 13:30,
Deur open 11:30, biologische thee en versnapering,
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Wanneer je in de buurt bent van dingen die groeien dan groei jij ookKom! Kom terug naar de tuin, als je er tijd voor kunt vinden. Het is prachtig om op een tuin te zijn. Wanneer je in de buurt bent van dingen die groeien, dan groei jij ook. In de buurt zijn van planten is prachtig want ze gaan maar door en door met groeien. Ze vormen een impuls, ze inspireren en de hele energie stroomt met het groeiproces omhoog. Je kan niet laag blijven je moet als je betrokken bent wel naar boven gaan. Als je goed wakker bent heel oplettend, dan kan tuinieren jou meer extase geven dan drugs ooit kunnen doen. Contact met de opwaartse groeikracht in je leven: planten.