WIJK AAN ZEE – Vincent Bijlo is een man met een handpan en die hij al heeft doen klinken in zijn theatervoorstelling en voor een klas schoolkinderen en bij meditatieconcerten. JP v. d. Meij is ook een man met een handpan die hij heeft laten klinken bij meditatieve concertjes en in een verpleeghuis op een afdeling voor dementerende mensen en in een wellnes-resort Als u op zaterdag 14 september om 20:00 uur in het Badgastenkerkje kunt zijn, dan spelen deze universele mannen met hun universele pannen daar voor universele U!

RESERVEREN Bijlo en JP ~ ‘Mannen met Handpannen’ zaterdag 14 september 20:00

Mannen met Handpannen’ Vincent Bijlo en JP van der Meij,
Zaterdag 14 september 20:00 – 21:30, Badgastenkerkje,
Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Entree: vrije donatie
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open:19:30 biologische thee met versnapering,