Badgastenkerkje

WIJK AAN ZEE – Krijg je een ritme te pakken? Krijgt een ritme jou te pakken? Drums en percussie instrumenten zijn aanwezig. Eigen drum meenemen mag ook. Pak na het optrommelen een comfortabele mat of stoel en luister lekker naar het klankschalenconcert. Iets nieuws doen is zó!

RESERVEREN klankschalenconcert & Dorps Tam Tam vrijdag 12 juli 20:00

ATTENTIE: uitsluitend voor mensen die denken dat zij het niet kunnen én voor mensen die denken dat zij het wel kunnen. Op vrijdag 12 juli is er in het Badgastenkerkje een combinatie vrijuit intuïtief drummen / klankschalenconcert. Kies een trommel en kijk maar wat er gebeurt.

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam,
Vrijdag 12 juli 20:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree:
vrij = doen wat goed voelt
20:00 – 20:45: vrijuit drummen, 20:45- 21:30: klankschalenconcert
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30