WIJK AAN ZEE –Hou je van drummen of wil je het eens proberen? Kom bij de Dorps Tam Tam! Kies een djembé, bongo, shaker of drum en kijk eens wat er gebeurt. Krijg je een ritme te pakken? Krijgt een ritme jou te pakken? Probeer maar wat, alles is goed en pak na het optrommelen een comfortabele mat of stoel en geniet van het klankschalenconcert. Drums en percussie instrumenten zijn dus aanwezig. Eigen drum meenemen is ook goed.

RESERVEREN klankschalenconcert & Dorps Tam Tam zondag 10 maart 12:00

gelui

Klankschalenconcert & Dorps Tam Tam,
Zondag 10 maart 2024
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
Vrijuit drummen: 12:00 -12:45, Klankschalenconcert 12:45-13:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30