WIJK AAN ZEE –  Op maandag 8 april ben je van harte welkom om deel te nemen aan de muzikale meditatieve klankreis met trommels, gongen en klankschalen en meer in het Badgastenkerkje. Een klankreis is een prachtige natuurlijke manier om te ontspannen en weer op te laden. De drum heeft een groot effect op ons bewustzijn en schenkt de meeste mensen een diep gevoel van welbehagen en thuiskomen. Jezelf de tijd en rust gunnen om de drukte van alledag even te laten.

RESERVEREN Klankreis met Ellen en JP maandag 8 april 14:00

Muzikale meditatieve Klankreis
Maandag 8 april 2024, 14:00 – 15:30
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Met Ellen en JP
Entree: vrije donatie na de meditatie
Kies zelf je plekje; matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel,
Deur open: 13:30, biologische thee en versnapering
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

De trommel is de hartslag

Het is het eerste geluid dat we – nog vóór we beginnen met ademen- horen en voelen. De drum symboliseert het kloppen van het hart, zowel van de mens als van de aarde. De hartklop is primair, het is intrinsiek en het verbindt ons met elkaar en met alle andere levende wezens.

Tijdens een klankreis wordt er intuïtief gespeeld met instrumenten en worden klanken afgestemd op de energie van de mensen die aanwezig zijn. We laten o.a. klinken: indianentrommels, bellen, gongen, didgeridoo, steentjes en takjes, kikkergeluidjes enzovoort.