WIJK AAN ZEE – Op woensdag 24 januari om 20:00 is er in het Badgastenkerkje een gong-concert, ook wel ‘Big Bang Experience’ genoemd. Gongs geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer van groot naar klein. Je hebt geen speciaal talent, diploma of vergunning nodig om deel te kunnen nemen. Wat je nodig hebt, dat heb je al.

Gongconcert Big Bang Experience Badgastenkerkje woensdag 24 januari 20:00

gelui

Gongconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee woensdag 24 januari 2024
Entree: vrije donatie na de meditatie,
Matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel, Duurt ongeveer tot 21:30,
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30,
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!