WIJK AAN ZEE – Op zondag 10 december geeft Ellen Leusink een muzikale meditatieve klankreis in het Badgastenkerkje. Ellen is eerder dit jaar begonnen met het geven van klankconcerten en een natuurtalent in het spelen met schalen, trommels, gongen, rainstick. Aandachtig, muzikaal en liefdevol naar mensen. Misschien niet helemaal vreemd want zij heeft o.a. ook ervaring met coaching en wandelcoaching. Ik ben heel blij dat Ellen in het kerkje wil spelen en wens je alvast een mooi klankschalenconcert. Luister en geniet van de klanken die je hoort. ♥ JP

Check onze agenda voor meer evenementjes

Muzikale Meditatieve Klankreis met Ellen zondag 10 december 12:00

Muzikale Meditatieve Klankreis met Ellen
Zondag 10 december 2023, 12:00-13:30
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de meditatie
Kies zelf je plekje; matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open, biologische thee met versnapering vanaf 11:30