WIJK AAN ZEE – Op zondag 19 november 2023 is er in het Badgastenkerkje een Reiki ~ Klankschaal sessie met Chantal Oldenburg en Saskia Dommisse. Bij deze sessie ontvangt iedere deelnemer ongeveer 10 minuten Reiki. Chantal zal twee posities (de ligging van de handen) doen, een op het hoofd en een ter hoogte van het borstbeen gebied. Simultaan laat Saskia schalen, gongs en belletjes klinken met een wijds spectrum aan klankkleuren met hoorbare en voelbare trillingsfrequenties.

Maar er zijn meer events in het kerkje check de agenda

Chantal: “Eén van de stappen die je kunt zetten in je innerlijk proceswerk is om een Massage van de Ziel aan jezelf te geven. De Reiki noem ik massage van de ziel, want het is een uitwisseling van energie die dieper gaat, net zoals de klankschalen je kunnen raken op een diepe laag. De voordelen van deze massage liggen op 4 lagen: Fysieke laag, Emotie laag, Mentale laag en Energetische laag. In combinatie met de klanken zal de aanraking het zelf genezend vermogen van je lichaam stimuleren.


De energie stroomt naar die plekken in je lichaam en bewustzijn die warmte, kracht en aanraking het meest nodig hebben. De energie die je ontvangt kan duidelijk maken wat voor jou nodig is om weer in balans te komen. Anders gezegd: tijdens deze sessie kunnen  inzichten en inspiratie opkomen voor je dagelijkse leven. Het geven van Reiki geeft mij altijd een zacht en krachtig gevoel, een gevoel dat je ertoe doet. En door het geven, hoop ik dat ik daarmee de ander, de Reiki ontvanger het gevoel van ‘ik zie je’ mag meegeven”.

Reiki & klankschalen met Chantal en Saskia,
Badgastenkerkje, Julianaweg 75 Wijk aan Ze
e,
Zondag 19 november 2023,
Entree: vrije donatie,
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open: 11:30, biologische theesoorten en versnapering