WIJK AAN ZEE – Op woensdag 29 november ben je van harte welkom om deel te nemen aan de Klankreis met trommels, gongen en didgeridoo in het Badgastenkerkje. Een klankreis is een prachtige natuurlijke manier om te ontspannen en weer op te laden. De drum heeft een groot effect op ons bewustzijn en schenkt de meeste mensen een diep gevoel van welbehagen en thuiskomen. Jezelf de tijd en rust gunnen om de drukte van alledag even te laten.

Klankreis met Trommel, Gongen & Didgeridoo woensdag 29 november 20:00

Het oog van de natuur (Artist Impression)

Klankreis met trommels, gongen & didgeridoo
Badgastenkerkje, woensdag 29 november 2023,
20:00-21:30
Met JP en ??
Entree: vrije donatie na de sensatie
Kies zelf je plekje; matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met versnapering vanaf 19:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Tijdens een klankreis wordt er intuïtief gespeeld met instrumenten en worden klanken afgestemd op de energie van de mensen die aanwezig zijn. We laten o.a. klinken: indianentrommels, bellen, gongen, didgeridoo, steentjes en takjes, kikkergeluidjes enzovoort.

De trommel is de hartslag

Het is het eerste geluid dat we – nog vóór we beginnen met ademen- horen en voelen. De drum symboliseert het kloppen van het hart, zowel van de mens als van de aarde. De hartklop is primair, het is intrinsiek en het verbindt ons met elkaar en met alle andere levende wezens.

Beluister hier één van de trommels die tijdens deze klankreis bespeeld worden

Zelf drummen of jezelf begeven in het trillingsveld van een goed gebouwde en juist bespeelde sjamanentrommel is één van de meest efficiënte manieren om je te openen voor nieuwe inspiratie.