WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 21 oktober om 20:00 is er in het Badgastenkerkje een Liedjes & Verhalenavond met Menno Twisk. Tot vorig jaar was Menno beheerder en eigenaar van het Strandvondstenmuseum in Castricum. Hij geniet nu van zijn pensioen en geeft gastlessen, presentaties en rondleidingen over Streekhistorische- of Erfgoedthema’s zoals strandjutten en schelpenvisserij en de jacht. Als tiener speelde hij al gitaar bij het kampvuur op het strand hij doet tegenwoordig meer en meer met de muziek en dat gaat hem goed af, een liedje is tenslotte eigenlijk een gezongen verhaal, kom je luisteren?

Reserveren Menno Twisk ~Liedjes & Verhalen~ zaterdag 21 oktober 20:00

Menno Twisk Liedjes & Verhalen
Zaterdag 21 oktober 2023
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
20:00- 21:30
Deur open, koffie, thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond19:45 binnen bent!

Schelpenvisserslied – Menno Twisk

Het Schelpenvisserslied is een cover/rendition van het liedje Lantaarnpalen van Trio Bier.

Lied Bakkum aan Zee – Menno Twisk